Miksi kierrätyskuitu?

Annamme muoville uuden elämän

Tyhjäksi juotu muovipullo ei ole roska, vaan hyödyllistä materiaalia, joka kannattaa käyttää uudelleen. Huopamme raaka-aineesta suuri osa on peräisin kierrätetyistä pet-muovipulloista. Muovipullot ja muut vastaavat pakkaukset murskataan ja muovataan rakeiksi, josta käsittelyjen jälkeen puhalletaan hattaraa muistuttavaa polyesterikuitua.

Huopamme raaka-aine saapuu meille 200-300 kilogramman kuitupaaleina, joista erilaisilla väriyhdistelmillä ja sekoitussuhteilla lähdemme valmistamaan huopaa. Kuitu kiertää läpi tuotantolinjan, jossa siitä piikkimatolla neulaamalla valmistetaan halutun paksuista ja vahvuista polyesterihuopaa.

Huoparullat lähtevät meiltä asiakkaillemme, jotka muovaavat huovasta esimerkiksi design-huonekaluja, sisustuspaneeleja, ääntä eristäviä työtiloja sekä ajoneuvoteollisuuden verhoiluja.

Jo olemassa olevan muovin hyödyntäminen on kestävä tapa luoda uusia innovaatioita. Myös asiakkaamme ovat erittäin valveutuneita ja osaavat jo vaatia kumppaneiltaan ekologisia vaihtoehtoja.

Polyesterihuopa on meidän keinomme edistää kiertotaloutta ja huolehtia maapallosta. Näin vähennämme asiakkaidemme kanssa muovin päätymistä roskiin ja meriin – ja luomme vastuullisesti uutta kasvua.

Palaa etusivulle

Polyesterihuovalla on lukemattomia hyviä ominaisuuksia ja käyttötarkoituksia

Polyesterihuopa

Lue lisää