Muutoksia Intermediuksen johdossa

KARI LAAKSO SIIRTYY VAHVISTAMAAN INTERMEDIUKSEN KASVUA

Vuoden 2023 loppuun KiiltoClean Oy:n toimitusjohtajana toimineesta Kari Laaksosta tulee Intermediuksen osaomistaja ja hallituksen varapuheenjohtaja. Intermediuksen pääomistajana jatkaa Kiilto Family Oy. Intermediuksen toimitusjohtajana jatkaa Jari Honko.

Kari ottaa alkuun vastuulleen graafisen teollisuuden kokonaisuuden, josta tällä hetkellä vastaa Harri Solja. Solja on pitkän  Kiilto-uransa jälkeen päättänyt jäädä eläkkeelle 31.12.2024. Laakso aloittaa Intermediuksella tänään 2.4.2024 nimikkeellä Growth Partner.

Intermediuksen tavoitteena on kasvattaa liiketoimintaa ja kaksinkertaistaa volyymit tulevien vuosien aikana. Laakson siirtymä Intermediukselle tukee tätä tavoitetta.

– Olen otettu ja innoissani päästessäni jatkamaan töitä Kiilto-perheessä Intermediuksen palveluksessa ja osakkaana. Intermediuksella on tehty erinomaista työtä ja luotu vahva pohja, jonka päälle on hyvä rakentaa, sanoo Laakso.

– On hienoa saada Kari työpariksi ja kasvukumppaniksi. Tällä yhteistyöllä meillä on loistavat edellytykset kasvaa tavoitteiden mukaisesti, sanoo Honko.

Jari Honko
toimitusjohtaja

Kuva: Jari Honko (vas.) ja Kari Laakso