Äänieristys avotoimistojen puhelinkoppeihin

Persy Booths UG

CASE PERSY BOOTHS – Äänieristys avotoimistojen puhelinkoppeihin

Remo Buschkötter, perustaja, Persy Booths UG

Meiltä kysytään usein, mistä yrityksemme nimi tulee.  Kerronkin heti aluksi, että Persy on johdettu sanasta ”personal”. Suunnittelemme ja valmistamme kustannustehokkaita yksityisiä työtiloja – puhelinkoppeja – avotoimistoihin. Teemme niitä siis henkilökohtaiseen käyttöön.

Intermediuksen tuottama huopa on tuotteissamme avainasemassa. Se tekee puhelinkopeista äänieristettyjä ja mukavia oleskella. Materiaali sekä vaimentaa ääntä että tuntuu hyvältä koskettaa.

Muutama vuosi sitten työskentelimme yhdessä toisen perustajamme kanssa berliiniläisessä startup-yrityksessä. Turhauduimme, koska emme koskaan löytäneet avotilassa tarpeeksi hiljaista paikkaa työpuheluita varten. Käytimme kirjaimellisesti tunteja yrittäessämme löytää sopivaa tilaa, missä esimerkiksi osallistua virtuaalikokouksiin. Tästä syntyi oma liikeideamme.

Olimme aivan varmoja, että on olemassa miljoonia muitakin ihmisiä, joilla on sama ongelma ja jotka kärsivät ajoittain yksityisyyden puutteesta avotoimistoissa. Aloimme kehitellä ajatusta puhelinkopista, joka on helppo pystyttää ja tarvittaessa jopa siirtää. Halusimme löytää startup-yrityksille ja pk-sektorille sopivan ja riittävän edullisen ratkaisun – joka kuitenkin antaa parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.

Keskityimme aluksi meille tärkeisiin teemoihin ja määritimme kolme painopistealuetta: ilmanvaihto, äänieristys ja mukavuus. Teimme yhdessä suunnittelijoiden kanssa luonnoksia ja valmistimme ensimmäisen prototyypin. Oli myös hienoa löytää valmistaja, jolla on sama startup-mentaliteetti ja joka on kiinnostunut tekemään tutkimusta, prototyyppejä ja testausta kanssamme.  Olemme ensimmäisen vaiheen jälkeen tehneet jo parannuksia alkuperäiseen tuoteversioon, ja kehitämme sitä edelleen.

Sisäseiniä varten halusimme löytää parhaan mahdollisen materiaalin. Siksi etsimme jotain, joka tuntuu hyvältä ja jolla on erinomaiset äänieristysominaisuudet. Ja joka olisi samalla kestävä ja vastuullinen valinta. Etsintä johdatti meidät Intermediuksen verkkosivuille. Heidän kierrätetystä kuidusta valmistettu huopansa edusti juuri sitä, mitä halusimme. Muutamien keskustelujen jälkeen löysimme oikean tavan hyödyntää huopaa puhelinkopeissamme. Tunnemme olevamme todella hyvissä käsissä tehdessämme yhteistyötä Jari Hongon ja Intermediuksen tiimin kanssa. Lisäksi Intermedius ohjasi meidät ottamaan yhteyttä Volar Plasticiin, joka osaa huovan muotopuristuksen ja leikkaamisen.

Vastuullisuus on toimintamme keskiössä.  Emme halunneet käyttää materiaaleja, jotka tuotetaan toisella puolella maapalloa. Halusimme löytää aidosti ekologisen, korkealaatuisen vaihtoehdon. Olemme ylpeitä siitä, että Intermediuksen raaka-aineena käyttämä kuitu on kierrätetty, valmistettu ja otettu uuteen käyttöön Euroopassa.

Persy Booths UG

“Hiljaisessa tilassa työskentely ei pitäisi olla etuoikeus”

Persy Booths on startup-yritys ja perustettu vuonna 2019. Tällä hetkellä päätuote on avotilatoimistoja varten suunniteltu puhelinkoppi. Tuotanto tehdään Euroopassa ja asiakkaat ovat pääosin startup-yrityksiä ja pks-sektorin yrityksiä EU:n alueella. Kopit toimitetaan osina ja ne on helppo koota. Lisää tuotteista: www.persybooths.com/

 

Palaa asiakastarinoihin

Vastaamme yhdessä arkipäivässä

Ota yhteyttä