Laminoitua kangasta hyötyajoneuvojen verhoiluun

Tamlans Oy

Laminoitua kangasta hyötyajoneuvojen verhoiluun

Teemu Lahti, myyntijohtaja, Tamlans Oy

 Olemme tehneet Intermediuksen kanssa yhteistyötä jo vuosikymmenen ajan. Tamlans varustelee ammattilaisten käyttämiä hyötyajoneuvoja, joihin Intermedius toimittaa erikoiskankaita. Asiakkaitamme ovat muun muassa viranomaiset, taksiyrittäjät, sekä muut toimijat, joilla on pakettiautokalustoa.

Kun hyötyajoneuvo tuodaan autotehtaalta Suomeen, se ei vielä ole valmis käyttötarkoitukseensa.  Esimerkiksi invataksilla on pakettiauton runko. Ikkunoiden ja Suomen ilmasto-olosuhteissa välttämättömän lämpöeristyksen lisäksi ajoneuvoon tehdään henkilöautomainen sisusta eli seinät ja katot verhoillaan kankaalla.

Hyötyajoneuvojen varustelu asettaa verhoilumateriaalille paljon vaatimuksia ja Intermediuksen erikoiskankaat täyttävät tiukat kriteerimme. Kankaan täytyy muun muassa olla erittäin kulutusta kestävää, ajatellen esimerkiksi koulukuljetusajoneuvon loppukäyttäjiä. Intermediuksen erikoisosaamiseen kuuluu kankaiden laminointi. He toimittavat meille verhoilumateriaaliksi yhteistyössä kehiteltyä, valmiiksi laminoitua plyysikangasta ja tarvittaessa myös laminoituna muita kankaita ja keinonahkoja.

Intermedius tuntee laatuvaatimuksemme, minkä ansioista meillä on hyvä ja toimiva kumppanuus. Heillä on tuotantoa Tampereella ja lyhyt välimatka on eduksi. Meille on myös tärkeää voida tehdä yhteistyötä kotimaisen toimijan kanssa.

Tärkeänä laatuasiantuntijaryhmänä toimivat omat asentajamme, jotka toteuttavat kankaasta erilaisia muotoja autojen sisätiloihin. Yhteistyössä Intermediuksen kanssa kehittelemme hyvälaatuisia, näyttäviä ja kestäviä kankaita juuri asiakkaidemme vaativiin tarpeisiin.

 

 Tamlans Oy

Tamlans Oy on perustettu 1998. Yhtiö varustelee ammattilaisten käyttämiä hyötyajoneuvoja, kuten takseja ja pikkubusseja, sekä toteuttaa hälytysajoneuvoja ja pakettiautopohjalle tehtäviä autovarusteluja. Tuotteet on jaettu kolmeen liiketoiminta-alueeseen: autovarustelu, henkilökuljetukset ja hälytysajoneuvot. Tamlans varustelee vuosittain noin 400 ajoneuvoa ja työllistää yht. noin 50 henkeä Tampereen ja Vantaan toimipisteissään.

Päämarkkina-alue on kotimaassa, mutta asiakaskuntaa on laajasti myös muissa Pohjoismaissa. Hälytysajoneuvovarusteluita on toimitettu aina Meksikosta Australiaan saakka. Tamlans toimii yhteistyössä maailman johtavien autotehtaiden kanssa. Yhtiö tarjoaa parhaita korinrakennusratkaisuja maailmalta kotimaisten asiakkaiden käyttöön ja sähköautojen varustelu on kansainvälistä huippuluokkaa www.tamlans.fi

Palaa asiakastarinoihin