Tarranauhat vaativiin univormuihin

AS Profline

Viivi Eskla, Product Development Manager, AS Profline

Kun ihminen vetää univormun ylleen, hän muuntautuu muiden silmissä ammattikuntansa edustajaksi, kuten poliisiksi. Me Proflinella tuotamme univormuja muun muassa Viron armeijalle ja poliisille. Fyysisesti vaativien ammattien univormujen laadun ja kestävyyden pitää olla huipputasolla. Esimerkiksi niissä käytettävien tarranauhojen pitää kestää vähintään 10 000 avausta ja sulkemista.

Aloitimme yhteistyön Intermediuksen kanssa vuosikymmenen alkupuolella, ja kerroimme heille huonoista kokemuksistamme tarranauhojen kanssa. Aiemmin kapeammat nauhat leikattiin leveämmästä, jolloin reunat muuttuivat käytössä nopeasti epäsiisteiksi ja niistä alkoi nopeasti roikkua langan pätkiä. Kun Intermedius ehdotti meille edustamiaan Alfatex-tarranauhoja, laatuongelmat loppuivat siihen. Asiakkaamme ovat olleet muutokseen erittäin tyytyväisiä.

Fyysisessä työssä univormun kestävyyden lisäksi mukavuus on tärkeää. Poliisin univormussa on useita paikkoja siirrettäville kangasmerkeille. Saimme heiltä palautetta, että isoilla alueilla, kuten selässä, käytetty kova tarranauha on epämiellyttävän tuntuinen päällä. Etsimme tähän Intermediuksen kanssa toimivamman vaihtoehdon ja nykyään käytämme pehmeää tarrakangasta. Tarrakangas leikataan oikeaan kokoon ja muotoon, jolloin tuloksena on siistin näköinen ja mukavan tuntuinen univormu.

Tiivis yhteistyömme Intermediuksen kanssa toimii pähkinänkuoressa niin, että kerromme heille, millainen tarve meillä on, miten tuotteen pitäisi toimia ja millaisia ominaisuuksia sillä pitäisi olla. Tämän jälkeen Intermedius ehdottaa meille vaihtoehtoja ja auttaa meitä valitsemaan juuri oikean materiaalin tai tuotteen. Intermediuksen asiantuntemus sekä mahdollisuus saada heiltä parhaat vaihtoehdot yhdestä paikasta on meille erittäin arvokasta.

Arvostan sitä, että he ovat helposti tavoitettavissa ja vastaavat kysymyksiimme aina nopeasti. Odotan, että tulevaisuudessa jatkamme univormujen ja muidenkin tuotteiden kehittämistä Intermediuksen avulla. Heillä on esimerkiksi paljon uusia kankaita, kuten verkko- ja fleece-kankaita, joista olemme kiinnostuneita.

AS Profline

Yrityksen tarina alkoi 20 vuotta sitten tallinnalaisen tehtaan tytäryhtiönä. Vuosikymmentä myöhemmin tapahtuneiden yrityskauppojen myötä Profline on toiminut itsenäisenä yrityksenä, joka työllistää nykyisin 17 henkilöä.

Profline tuottaa erilaisia univormuja muun muassa pankeille, hotelleille, armeijalle ja poliiseille. Laajaan valikoimaan sisältyy tuotteita alusvaatteista toppatakkeihin ja hattuihin. Yritys luo kaikki prototyypit itse omassa mallihuoneessaan ja univormut valmistetaan tehtaissa eri puolilla Viroa.

Kuvissa näkyvät vaatteet ovat AS Proflinen kehittämiä ja valmistamia.

Palaa asiakastarinoihin

Vastaamme yhdessä arkipäivässä

Ota yhteyttä