Saksalaisen Güth & Wolfin nauhat yksinoikeudella Intermediukselta

Olemme aloittaneet yhteistyön saksalaisen Güth & Wolf GmbH:n kanssa. Toimimme heidän jakelijanaan ja agenttinaan erityyppisissä kudotuissa nauhoissa yksinoikeudella Suomessa.

Güth & Wolfin on perinteikäs yli 130-vuotias perheyritys, jonka kaikki tuotteet valmistetaan Saksassa. Güterslohissa ja Friesoythessa sijaitsevassa kolmessa tehtaassa valmistuu päivässä yli miljoona metriä erilaisia joustamattomia nauhoja. Tuotteiden raaka-aineina käytetään sekä selluloosapohjaisia että synteettisiä kuituja.

Yrityksen merkittävin tuote on flexinaru koirien taluttimiin. Sen lisäksi naruja käytetään kaikkiin kestävää kiinnittämistä vaativiin kohteisiin mm. autoteollisuudessa, turvallisuusvarusteissa, laskuvarjojen valmistuksessa ja vaateteollisuudessa.

– Meille on suuri kunnia aloittaa jakelu yksinoikeudella Suomessa. Güth & Wolfin tuotteet ovat äärimmäisen laadukkaita ja vastaavat asiakkaidemme tiukkoihin vaatimuksiin. Tuotteet esimerkiksi täyttävät Suomen ja Viron armeijoiden tekniset vaatimukset kiinnitysnauhoille, kertoo Intermediuksen toimitusjohtaja Jari Honko.

Lue lisää Güth & Wolfin tuotteista

Palaa ajankohtaista