Tiedote – Intermedius Oy, varautuminen koronaviruksen etenemiseen

Tiedote – Intermedius Oy, varautuminen koronaviruksen etenemiseen

 

Kiilto Family Oy:ssä toimii työryhmä, joka seuraa aktiivisesti koronavirustilanteen etenemistä ja ohjeistuksia, ja ohjeistaa varautumistoimenpiteitä konsernissa. Tämä asiakastiedote päivittyy koronavirustilanteen kehittyessä.

Intermediuksessa huolehdimme työntekijöiden hyvinvoinnista ja terveydestä kaikin mahdollisin keinoin ja seuraamme viranomaisten antamia ohjeita. Hyvä käsihygienia, eli käsien huolellinen pesu ja desinfiointi, on tehokkain tapa estää erilaisten tautien leviämistä ja näin suojata sekä itseään että lähimmäisiään.

 

Intermediuksen kaikkien liiketoimintojen tuotanto toimii tällä hetkellä normaalisti ja tuotteiden varastomääriä on nostettu tavanomaista korkeammalle tasolle.

Poikkeustilanteesta johtuen tilausten käsittely ja tilausvahvistusten lähettäminen saattaa kestää tavallista kauemmin. Jotta pystymme toimimaan normaalisti, pyydämme asiakkaitamme lähettämään tilaukset toistaiseksi kirjallisesti osoitteeseen myynti@intermedius.fi

Pienet yksittäiset tilaukset suosittelemme keskittämään isommiksi kertatilauksiksi. Näin nopeutamme tilausten läpimenoaikaa.

Huomioithan kuitenkin, että toimitusajoissa saattaa esiintyä viivettä.

 

Jotta voimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, olemme mukauttaneet myös päivittäistä toimintaamme.

Suosimme tällä hetkellä kokouksia etäyhteyksillä ja kaikki asiakaskontaktit pyritään hoitamaan etäkokouksina tai puhelimen välityksellä.

Ulkomaille emme toistaiseksi matkusta työmatkoille ja suosittelemme henkilöstöllemme myös vapaa-ajan matkustuksen välttämistä. Vieraita ja vierailijaryhmiä ei oteta toistaiseksi vastaan (pois lukien urakoitsijat, kuljetusliikkeet ja tavarantoimittajat). Varotoimenpiteenä emme toistaiseksi myöskään järjestä kokouksia, koulutuksia ja muita  yli 10 hengen tilaisuuksia, emmekä  osallistu ulkopuolisten tahojen järjestämiin yli 10 hengen kokouksiin, tilaisuuksiin, messuille tai koulutuksiin.

Pahoittelemme varautumistoimenpiteistä mahdollisesti aiheutuvaa vaivaa ja esimerkiksi sovittujen vierailujen siirtymistä. Seuraamme tilanteen kehittymistä päivittäin ja muutamme sisäisiä toimintaohjeitamme tarvittaessa.