Toimitusjohtajan jouluviesti

Vuosi lähenee loppuaan, ja pian rauhoitumme joulunviettoon. Tämäkään vuosi ei ole ollut se kaikista helpoin, koska korona on edelleen vaikuttanut elämän eri osa-alueisiin. Erilaiset poikkeusjärjestelyt tulivat kuitenkin tutuiksi jo 2020, ja niiden kanssa on opittu elämään ja tekemään töitä.

Intermediuksen osalta voin onneksi sanoa, että meillä on ollut niin sanotusti positiivinen meininki ja tuotanto pyörinyt tavalliseen tapaan koko vuoden. Taloudellisessa mielessä olemme saavuttaneet tuotanto- ja myyntitavoitteemme, josta iso kiitos kuuluu kotimaisille ja ulkomaisille asiakkaillemme –ja hyvälle yhteistyöllemme. Ja mikä kaikkein tärkeintä, olemme pysyneet terveinä.

Päivittäisessä toiminnassa olemme toki olleet samassa tilanteessa monien muiden toimialojen kanssa. Raaka-aineiden saatavuus on vaihdellut ja toimitusajat ovat olleet aiemmasta poiketen epävarmoja. Myös raaka-aineiden hinnat ovat selkeästi nousseet, mikä on tuonut paineita myös meidän suuntaamme. Olemme onneksi osanneet ennakoida tilannetta ja ylläpitäneet riittäviä varastoja, jolloin tuotantokatkoksia ei ole päässyt syntymään. Olemme voineet palvella asiakkaitamme sovitun mukaisesti.

Tässä vaiheessa vuotta tähyillään jo tulevaan ja mietitään uuden vuoden lupauksia. Niin myös Intermediuksessa. Meillä on tulossa vahvan kasvun vuosi ja muutosten myötä myös uusia aluevaltauksia. Niihin palaamme tarkemmin alkuvuodesta.

Viikon 52 Intermediuksen tehdas on suljettuna ja olemme jouluvapailla. Palaamme takaisin töihin jälleen 3. tammikuuta.

Toivotamme kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme – sinulle ja läheisillesi –rentouttavaa joulun aikaa ja menestystä vuodelle 2022!

 

Jari Honko