Kansimateriaalit

Laajasta tuotevalikoimastamme löytyy vaihtoehtoja kovakantisten ja liimasidottujen kirjojen, kalentereiden ja muiden painotuotteiden valmistukseen. Lisäksi toimitamme kansimateriaaleja tuotepakkausten, luxuspakkausten ja kansioiden valmistukseen.

Miradur ja Kestoboard, laadukkaat kansimateriaalit graafiselle- ja pakkausteollisuudelle

Laadukkaat kansimateriaalimme palvelevat erityisesti graafisen- ja pakkausteollisuuden tarpeita.  Valikoimasta löytyy sekä suosittuja klassikoita että trendikkäitä vaihtoehtoja.  Nahkamaiset ja kangasmaiset laadut ovat tärkeä osa mallistoa. Räätälöimme myös asiakkaan toiveiden mukaisesti yksilöllisiä ratkaisuja. Joillekin Miradur- ja Kestoboard-mallistoille on mahdollista värivaihtelu eri valmistuserien välillä.

Miradur

Miradur™ on paperipohjainen kirjankansimateriaali. Se soveltuu kovakantisten tuotteiden kuten kansioiden, kalentereiden, sidottujen kirjojen sekä lahjarasioiden ja -koteloiden päällystämiseen. Miradurin suurimpia etuja ovat trendikäs ulkonäkö, kestävyys, pitkäikäisyys ja miellyttävä tuntu. Miradur-tuotteiden paino on 210 gsm/m2

Kestoboard

Kestoboard™  on kartonkipohjainen kansimateriaali ja sen laadut sopivat sellaisenaan muun muassa pehmeäkantisten ja liimasidottujen kirjojen, vihkojen, muistikirjojen ja kalentereiden kansiksi. Kestoboard-tuotteiden painot ovat saatavissa 290 gsm/m2 – 360 gsm/m2 asiakkaan toiveen mukaisesti.

Miradur- ja Kestoboard-laadut viimeistellään vesiohenteisella lakalla, joka parantaa niiden kulutuskestävyyttä, ulkonäköä ja pitkäikäisyyttä.  Materiaalien pinta on likaa hylkivä ja puhdistettavissa kostealla liinalla. Tuotteisiin on mahdollista tehdä digi-, folio-, silkki-, tai UV-offset-painatus. Miradur ja Kestoboard kansimateriaaleja voidaan hitsata lämpö-, suurtaajuus- ja ultraäänihitsauksella.

Miradurin ja Kestoboardin valmistuksessa ei käytetä liuottimia tai haitallisia ftalaatteja. ja ne vastaavat Euroopan unionin REACH-asetusta, jonka tavoitteena on parantaa ympäristön suojelua ja suojella ihmisten terveyttä.

Jos et ole varma materiaalin soveltuvuudesta käyttökohteeseen, ota yhteyttä myyntiimme ja pyydä esittely vaikkapa Teamsin välityksellä myynti@intermedius.fi

 

 

Vastaamme yhdessä arkipäivässä

Pyydä tarjous

Kysy lisää