Laminointi ja liimapinnoitus

Olemme laminoinnin eli useamman kankaan yhteenliittämisen asiantuntija.

Tehtaallamme on kolme laminointiyksikköä, joista kaksi on varustettu pituusleikkureilla. Toimivan komposiitin luominen vaatii sekä prosessin että erilaisten materiaalien tuntemusta ja hallintaa.

Laminointi on yksilöllistä palvelua parhaimmillaan. Laminoinnin ammattilaisemme ottavat työn suunnittelussa huomioon useita eri muuttujia kuten lämpötilan, ajonopeuden ja yhdistämiseen käytettävän sidosaineen ominaisuudet. Laminoitavien materiaalien maksimileveys on 250 cm ja maksimipaksuus 15 cm riippuen materiaalista.

Laminoinnissa on mahdollista käyttää lukuisia erilaisia taustakankaita, myös asiakkaan omia. Erityisosaamistamme on nahkavuotien laminointi. Olemme laminoineet myös muita vaativia pintoja kuten linoleumia, nahkaa sekä autoverhoiluja, joissa on nukkauksia.

Onnistuneen laminoinnin salaisuus on tiivis yhteistyö asiakkaan kanssa. Teemme yhdessä testauksia ja kehitystyötä löytääksemme kuhunkin tarpeeseen optimaalisen ratkaisun, oli sitten kyse pesun- tai jälkilämmönkestosta. Vahvuuksiamme ovat laaja toimittajaverkosto, korkealaatuiset materiaalit ja hyvä varastovalikoima.

Liimapinnoitus
Liimapinnoituksessa laminoimme tuotteen pintaan liimakerroksen. Liima valitaan käyttökohteen, -tarkoituksen ja kiinnityslämmön mukaan. Tavallisimmin käytetyt ovat siroteliima sekä EVA-, polyesteri- ja polyamidiliimat. Asiakas hoitaa itse kiinnityksen lämmön avulla.

Palaa Tuotteet ja palvelut

Vastaamme yhdessä arkipäivässä

Pyydä tarjous

Kysy lisää