Polyesterihuopa

Valmistamme ainoana Suomessa moniin käyttökohteisiin soveltuvaa polyesterihuopaa kierrätyskuiduista neulaamalla.

Meret hukkuvat muoviin, turhaan. Valmistamme kierrätetystä muovikuidusta polyesterihuopaa klassikoiden ja innovaatioiden raaka-aineeksi. Luomme uutta kipinää, josta syntyy vastuullisia kasvumahdollisuuksia teollisuudelle.

Huopamme raaka-aineesta suuri osa on peräisin kierrätetyistä muovipulloista. Olemmekin antaneet uuden elämän  jo noin 35 miljoonalle PET-pullolle. Polyesterikuitu saa uuden elämän huopana esimerkiksi design-huonekaluissa, sisustuspaneeleissa, ääntä eristävissä työtiloissa sekä ajoneuvoteollisuuden verhoiluissa.

Polyesterihuovalla on lukemattomia hyviä ominaisuuksia, kuten esimerkiksi erinomainen lämpömuovautuvuus. Kuitujen Öko-Tex 100 -sertifikaatti takaa, ettei huovassa ole terveydelle haitallisia torjunta-aine-, raskasmetalli- tai formaldehydijäämiä. Kauttamme on saatavana myös GRS 4.0 (Global Recycled Standard) sertifikaatti.
Jo olemassa olevan muovin hyödyntäminen on kestävä tapa luoda uusia innovaatioita. Näin vähennämme asiakkaidemme kanssa muovin päätymistä roskiin ja meriin.

Valmistamillemme lämpömuovattaville PES -huoville on myönnetty rakennusmateriaalien M1 -päästöluokitus. Kysy lisätietoja M1 -luokitelluista huovista sekä paloluokitelluista huopatuotteista myyntitiimiltämme osoitteesta myynti@intermedius.fi

 

Esimerkkejä polyesterihuovan käyttökohteista:

Työ- ja turvajalkineet, jotka täyttävät ESD-vaatimukset (DIN EN ISO20345, 20346, 20347)
Lämpömuovatut sisäkatot ja ovipaneelit ajoneuvoteollisuudessa
Neste- ja ilmansuodatus teräs- ja metalliteollisuudessa
Kohteet, jotka vaativat palosuojakäsittelyä
Lämpö- ja äänieristys esim. sisustuselementtinä

Palaa Tuotteet ja palvelut

 

Annamme muoville uuden elämän

Miksi kierrätyskuitu?

Lue lisää