Teipit ja tarranauhat

Teipit ja tarranauhat

Teipit

Teippivalikoimaamme kuuluu tunnetun hollantilaisen AFTC:n SilverTape-akryylivaahtoteipit (acrylic foam tape) erittäin vaativiin kiinnityskohteisiin.

Akryylivaahtoteippi korvaa mekaaniset kiinnistysmenetelmät tilanteissa, joissa halutaan välttää materiaalin naulaamista, ruuvaamista tai nitomista. Teippi on säänkestävää ja kestää tärinää ja liikkeitä. Samalla se toimii tiivisteenä ja tärinänvaimentimena.

Teippiä voidaan käyttää lukuisten eri materiaalien kiinnittämiseen, ei kuitenkaan tekstiileille.

Toimitamme teippiä eri leveyksillä sekä rullatavarana että muotoonleikattuina kappaleina.

Esimerkkejä teippien käyttökohteista:

Aurinkopaneelit
Elektroniikkakomponentit
Opastetaulut
Autojen kylkilistat, tiivisteet, ajovalot jne.
Lasin kiinnitys

 

Tarranauhat

Fyysisesti kovassa käytössä olevan vaatteen, esimerkiksi poliisin univormun, tarranauhojen tulee kestää vähintään 10 000 avausta ja sulkemista. Tarjoamme ammattilaiskäyttöön suunniteltuja tarranauhoja, jotka täyttävät vaativankin käytön asettamat korkeat vaatimukset.

Edustamme Alfatexia, joka on tunnettu huippulaadukkaista ja kestävistä materiaaleistaan. Tarranauhojen materiaalit ovat polypropyleeni, polyamidi tai polyesteri ja ne ovat Öko-Tex 100 -sertifoituja.

Mallistostamme löytyy sekä ommeltavaa että liimattavaa tarranauhaa eri leveyksissä ja väreissä. Tarvittaessa tarranauhoja saa valmiiksi leikattuna oikeaan kokoon ja muotoon.

Ommeltavat tarranauhat tekstiileihin
Tarranauhaa saa sekä joustavana että joustamattomana. Tarjoamme myös FR- ja UV-laadut. Tarranauha kestää 60 asteen pesun, mikä on tärkeää esimerkiksi työvaatevalmistajille.

Liimalliset tarranauhat tasaisille pinnoille
Kun pitää kiinnittää jotain nopeasti, liimallinen tarranauha on oikea valinta. Mallistossamme on moneen eri pintaan tarttuvia liimallisia tarranauhoja, jotka sopivat myös alumiinille ja puulle.

Kysy meiltä myös teollisuuden tarpeisiin suunniteltua Gripper-tarranauhaa, jolla on korkea vetolujuus.

Esimerkkejä tarranauhojen käyttökohteista:

Univormut
Ortopedituotteet
Huonekaluteollisuus

Palaa Tuotteet ja palvelut

Vastaamme yhdessä arkipäivässä

Pyydä tarjous

Kysy lisää