Tekniset kankaat ja tukikankaat

Näyttävän ja kestävän verhoilun salaisuus on laadukas tekninen kangas. Venyvä tai venymätön, jäykkä tai alustan mukaan muovautuva – monikäyttöisen Fabrics-mallistomme tekniset kankaat on tarkoitettu vaativaan ammattilaiskäyttöön.

Valmiin Fabrics-valikoiman rinnalla räätälöimme kankaita erilaisiin tarpeisiin. Kysy meiltä esimerkiksi hengittäviä, likaa- ja vettähylkiviä sekä kosteussulkukankaita moniin eri käyttötarkoituksiin.

Esimerkkejä teknisten kankaiden käyttötarkoituksista:

Kenkäteollisuuden pinkopohjat, pohjalliset, vuorikankaat, kanttinauhat ja päällikankaat
Auto- ja veneverhoilut

Tukikankaat

Yksi laadukkaan vaatteen tärkeistä elementeistä on tukikangas, joka estää päällikankaan venymisen ja tukee kovalle rasitukselle joutuvia paikkoja, kuten takin taskuja. Lisäksi tukikankaalla voidaan ryhdistää muun muassa kauluksia ja vaatteen muotoa.

Edustamamme saksalainen Freudenberg on maailman ykkönen tukikankaiden teknisessä osaamisessa ja vastuullisuudessa. Tarjoamme ammattilaiskäyttöön sekä erilaisia kuitupohjaisia että kudottuja tukikankaita.

Käyttötarkoitus ratkaisee asiakkaan tarpeeseeen parhaiten sopivan tukikankaan. Nyrkkisääntönä voisi sanoa, että mitä karvaisempi tekstiili, sitä isompi liimapiste tukikankaaseen valitaan. Vastaavasti ohueeseen naistentakkiin valitaan tukikangas, jossa on paljon pieniä liimapisteitä.

Esimerkkejä tukikankaiden käyttötarkoituksista:

Vaatteiden päällikankaiden tukeminen ja ryhdistäminen

Palaa Tuotteet ja palvelut

Vastaamme yhdessä arkipäivässä

Pyydä tarjous

Kysy lisää