Tekstiili- ja huopapinnoitukset

Tekstiilipinnoitukset

Pinnoitamme kankaita vuosikymmenten kokemuksella. Vedenpitävät ja likaa hylkivät, kestävät ja helppohoitoiset tekstiilipinnoitteemme soveltuvat niin kodintekstiileihin, suoja-asuihin kuin hygienituotteisiin sekä laitostekstiileihin.

Valmistamme kaikki vinyylipinnoitteemme ilman haitallisia ftalaatteja. Tuotevalikoimaamme kuuluvat myös erilaiset hygienituotteet ja laitostekstiilit kuten pinnoitettu frotee.

Kaikki Intermediuksen tekstiilituotteet on valmistettu REACH:n mukaisista raaka-aineista.

Kodintekstiilit

Intermedius on tekstiiliteollisuuden alihankkija pinnoittaen asiakkaidensa kankaita vinyylillä ja akryylillä. Pinnoitamme pöytäliinakankaita Suomen eturivin kodintekstiilivalmistajille. Pinnoitamme kankaat ftalaatittomalla Viivi-vinyylipinnoitteella tai Aliina-akryylipinnoitteella.

Viivi on vinyylipinnoitettu vahakangas. Vinyylipinnoituksen viimeisessä vaiheessa muovipinta vielä lakataan vesipohjaisella liuotinvapaalla akryylilakalla. Pinnoitettu ja lakattu kangas on helppohoitoinen ja kestävä. Puhdistamiseen suosittelemme pyyhkimistä miedolla saippualiuoksella. Vahakankaan voi myös pestä 40-asteisessa hienopesussa sekä silittää nurjalta puolelta miedolla lämmöllä.

Aliina™on akryylipinnoitettu vahakangas. Vesipohjaisella akryylillä pinnoitettu kangas on vinyylipinnoitteeseen verrattuna kevyempi ja kangasmaisempi. Se myös laskeutuu kauniisti. Aliina-kankaat ovat helppohoitoisia. Ne voidaan pestä 40-asteisessa hienopesussa ja silittää nurjalta puolelta miedolla lämmöllä.

Vastaamme mielellämme pinnoitusta koskeviin kysymyksiisi.

Muovitettu frotee

Muovitettu frotee on konepestävä eikä se sisällä haitallisia ftalaatteja. Muovitettua froteeta voidaan käyttää mm. vauvojen hoitoalustoina ja patjansuojana.

Terhi-frotee on vinyylipinnoitettu kangas, joka on nesteitä läpäisemätön ja tehokaasti kosteutta imevä. Terhi-frotee soveltuu erinomaisesti lasten tuotteisiin, esimerkiksi suoja- ja hoitoalustojen materiaaliksi.

Terhi-frotee voidaan pestä 60-asteisessa konepesussa. Sitä on saatavissa useissa eri väreissä. 

Huopapinnoitukset

Valmistamme kierrätetyistä PET-muovipulloista huopaa, joka tarvittaessa pinnoitetaan muovilla. Muovipinnoitettu huopamateriaali sopii esimerkiksi kuorma-auto- ja linja-autojen sekä muiden erikoisajoneuvojen sisätilojen verhoiluun ja äänieristykseen.

Lue lisää huovasta

Vastaamme yhdessä arkipäivässä

Pyydä tarjous

Kysy lisää