Velcrolta myymäläteline ammattilaisten tarrakiinnitysratkaisuille

Velcrolta kätevä myymäläteline ammattilaisten tarrakiinnitysratkaisuille

Intermedius on saanut alan johtavalta toimijalta Velcrolta yksinoikeudella myyntiin niin sanotun stand up displayn, joka sisältää erilaisia tarrakiinnitysratkaisuja ammattilaisten tarpeisiin.

Velcro on asiakaskyselyiden pohjalta määrittänyt myymälätelinteen sisällön ja pakkauskoot. Ensimmäistä kertaa valikoima on suunniteltu valmiiksi ammattilaiskäyttäjien kohderyhmää varten. Lisätilauksia tuotteista voi tehdä menekin mukaan, jolloin valikoima pysyy aina ajantasaisena. Teline on myös kätevä sijoittaa myymälässä esimerkiksi kassan läheisyyteen, missä se sopivasti kiinnittää huomiota.

Peruspakettiin kuuluu johtojen niputukseen käytettäviä tarranauhoja eli niin sanottuja ”pehmeitä nippusiteitä” sekä pitävällä 2-puoliteipillä varustettuja tarranauhoja esimerkiksi peilien ja elektronisten laitteiden kiinnitykseen. Edellä mainittu mahdollistaa myös esineen kätevän irrotuksen ja takaisin paikoilleen laittamisen.

Erityisesti sähköalan ammattilaiset ovat olleet tyytyväisiä uusiin ja käteviin pienpakkauksiin tutun metritavaran sijasta.

Lisätietoja saat meillä Harri Yliruusilta, puh. 045 8780 888 tai harri.yliruusi@intermedius.fi.