Luotettavaa kumppanuutta yli 30 vuoden ajan

RJ Paper Pte Ltd

Luotettavaa kumppanuutta yli 30 vuoden ajan

Jane Goh, perustaja ja Senior Advisor, RJ Paper Pte Ltd
Jeanette Lim, johtaja, RJ Paper Pte Ltd

 

RJ Paper Pte on Singaporessa toimiva paperi- ja materiaalitoimittaja, jolla on toimistot Malesiassa ja Indonesiassa. Niiden lisäksi meillä on varastointi-, jakelu- ja logistiikkatoimintaa sekä Singaporessa että Malesiassa.  Richard Lim ja Jane Goh perustivat yrityksen toukokuussa 1987. Jeanette Lim nimitettiin yhtiön liiketoiminnasta vastaavaksi johtajaksi vuonna 2016. Suomalainen Kiiltoplast (osa Intermediusta) on ollut luotettava liikekumppanimme yli 30 vuoden ajan.

Paperikauppiaana mahdollisuus tarjota myös laadukasta kirjankansimateriaalia on meille ehdottomasti lisäarvo. Haluamme olla yhden luukun palvelupiste kustantamoille ja graafiselle teollisuudelle. RJ Paperilla on laaja asiakas- ja kumppaniverkosto Singaporessa sekä koko Kaakkois-Aasian alueella. Lisäksi tytäryhtiömme Malesiassa palvelee koko niemimaata, mikä mahdollistaa pääsyn suurelle markkina-alueelle. Meille on tärkeintä pystyä palvelemaan asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla ja välittää heille materiaaleja, jotka tukevat heidän liiketoimintaansa.

Olemme myyneet Kiiltoplast-brändin kansimateriaaleja jo vuodesta 1990. Meidät esitteli heille alun perin Erkki Lähdeaho, joka vastasi silloin Sappi-paperitehtaan myynnistä ja markkinoinnista Aasiassa.

Viime vuosikymmeninä olemme tehneet tiivistä yhteistyötä Harri Soljan kanssa, joka on aina ottanut meidän ja asiakkaidemme tarpeet hyvin huomioon.  Yhtiön laaja kirjojen ja kalenterien kansimateriaalien valikoima vastaa asiakaskuntamme moninaisiin tarpeisiin. Lisäksi yhtiö hoitaa erinomaisesti myynnin jälkeisen asiakaspalvelun. He ovat luotettu liikekumppanimme.

Odotamme Kiiltoplastin ja Intermediuksen yhdistymisen jälkeen innolla yhteistyötä uuden kokonaisuuden kanssa. Tutustuimme jo ennen fuusiota Intermediuksen valmistamaan kierrätyshuopaan ja saimme siitä näytteitä. Tutkimme parhaillaan tuotteen markkinapotentiaalia. 

RJ Paper Pte Ltd, Singapore

RJ Paper Pte on Singaporessa toimiva paperi- ja materiaalitoimittaja, jolla on toimistot Malesiassa ja Indonesiassa. Yritys perustettiin vuonna 1987, ja se tarjoaa laajan valikoiman papereita erilaisiin käyttötarkoituksiin, mukaan lukien pakkaukset, julkaisut, käsityöt, esitteet, kansiot yms. Paperit on valittu maailman parhaiden tehtaiden valikoimista, ja ne ovat vastuullisesti tuotettuja.

RJ Paper on luotettava kumppani tuhansille suunnittelijoille, sisällöntuottajille, taiteilijoille ja painoalan yrityksille. Esimerkiksi UPA Press Sdn Bhd Malesiassa ja Bynd Artisan Singaporessa ovat tärkeitä asiakkaita. Lue lisää: www.rj-paper.com/

Palaa asiakastarinoihin