Toimitusjohtajan kesäkirje

Intermedius ja Kiiltoplast valmistelevat yhdistymistä

Mikään ei ole niin pysyvää kuin muutos – sanonta on konkretisoitunut viimeisten kahden vuoden aikana ja trendi jatkuu.  Vuosi 2022 on Intermediuksen toiminnan 30-vuotisjuhlavuosi, mutta se jää yrityshistoriaamme myös uudistumisen vuotena.

Olemme vuodesta 1992 lähtien olleet osa KiiltoFamily Oy:tä, joka on yli satavuotias yritys ja Intermedius Oy:n ohella myös Kiiltoplast Oy:n emoyhtiö.  Konserni teki päätöksen fuusioida nämä kaksi tytäryhtiötään ja molempien toiminta jatkuu 1.10. alkaen yhteisellä Intermedius Oy nimellä – edelleen osana perinteikästä suomalaista perheyhtiötä.

Jatkossa Intermediuksen monipuolinen tuotevalikoima ja Kiiltoplastin kansainvälisesti tunnetut brändit löytyvät kirjaimellisesti saman katon alta. Jatkan Intermediuksen toimitusjohtajana, mutta tavoitteena on, että kaikki Intermediuksen tuotanto siirretään Tampereelta Kiiltoplastin saneerattuihin toimitiloihin Virroille marraskuun loppuun mennessä. Molempien yhtiöiden tuotantolinjat pyritään pitämään käynnissä ilman pidempiä taukoa myös muuton aikana. Mahdollisista viivästyksistä olemme jo tiedottaneet suoraan asiakkaitamme.

Kerromme elokuussa tarkemmin fuusioon liittyvistä käytännön muutoksista (uudet yhteys- ja laskutustiedot yms.). Mikäli sinulla tulee ennen sitä mieleen kysymyksiä, voit lähettää ne suoraan allekirjoittaneelle tai myynti@intermedius.fi. Tiedoksi jo tässä vaiheessa, että uuden yhtiön verkkosivut julkaistaan lokakuun aikana.

Olen suoraan sanottuna kaivannut perinteisiä kasvokkain tapaamisia ja niiden antamia mahdollisuuksia innovoida tuotteita yhdessä eri alojen toimijoiden kanssa. Meidät tunnetaan ennakkoluulottomasta kehittämisestä. Yhdistymisen jälkeen entistä laajempi tuotevalikoimamme ja tuotantokalustomme tuovat myös tähän lisää mahdollisuuksia.

Viime kesäkuussa olimme eläneet pandemian aiheuttamassa globaalissa poikkeustilanteessa yli vuoden ja ennakoin silloin tilanteen normalisoituvan vähitellen. Nyt tiedämme, että siihen kului toinenkin vuosi. Voin kuitenkin edelleen todeta, että Intermedius on selvinnyt pyörityksessä erittäin hyvin.

Kiitän lämpimästi koko henkilöstöämme ja kaikkia asiakkaitamme. Olemme selvinneet monista muutoksista ja yllättävistäkin käänteistä osaavan henkilöstön ja sitoutuneiden yhteistyökumppaneiden ansiosta. Tältä vahvalta pohjalta on uudistuneen Intermediuksen hyvä jatkaa syksyllä 2022.

Toivotan kaikille hyvää kesää!

Jari Honko